"Fagfolk som løper fort.."  
 
Søk
Skytjenester ( Cloud Computing ! )
Nettskyen - en ny og raskt voksende måte å benytte serverkraft og lagringskraft uten å investere i dette lokalt samt backuptjenester

Cloud Computing
Vurderer du å leie skybaserte IT tjenester ? Hør med oss før du du gjør innkjøp av nye løsninger ! Lang erfaring og referanser
I løpet av de siste årene har ordene Cloud Computing og nettskyen blitt en del av hverdagslige samtaler i næringslivet. Innen kort tid vil én av fem selskaper ikke eie noen interne IT-ressurser.
Det er et faktum at nesten alle lar dataene sine bli håndtert av en ekstern leverandør av applikasjoner. Dette gjøres enten det er på arbeidsplassen, hjemme eller i fritiden, uten at en tenker noe særlig over det. I næringslivet finner det et sted et grunnleggende skifte i måten de ønsker å kjøpe og levere programvare på. Flere og flere flytter utnytter de fordeler som skyen har.

Nettskyen er fremtiden
Daglige applikasjoner, som eksempelvis Microsoft Office 365, ( Alle MS programmer og operativsystemer ) har forlengst utviklet løsninger spesielt for skyen.
Enorme fordeler som blant annet å kunne jobbe hvor som helst og like vel ha sikkerhet i enterprise-klasse, i tillegg til at regulative krav overholdes.
Innebygd brukervennlighet, oppgraderinger og patching.
Lavere kostnader og behov vedrørende maskinvare.
Reduserte kostnader forbundet med vedlikehold og supportavtaler.
Skreddersydde løsninger tilgjengelig fra spesialiserte tjenesteleverandører, tilpasset etter dine krav.
Hva gjør oss annerledes?
I motsetning til andre SPLA forhandlere har vi ikke vert selv - vi tror ikke på å konkurrere med våre partnere, støtter vi din suksess. Enten du tenker på fordelene med å flytte bedriften din til skyen, eller en tjenesteleverandør på jakt etter den nyeste teknologien for dine kunder, er vi her for å hjelpe deg med alle dine behov i skyen.

Cloud-Computing - nettskyen vil kunne skape nye forretningsmuligheter, samt gi deg mer fleksible og smarte løsninger.

Er du utrygg på å legge bedriftens informasjon i nettskyen ? IBM Managed Security Services gir en trygg tilnærming til nettskyen og sikrer dine løsninger.

Trenger du raskt å kunne øke serverkapasiteten ( lagringsplassen ) for å møte bedriftens behov ? IBM Smart Cloud Enterprice kan sette opp en virtuell server med
lagring på under 10 minutter, til overraskende overkommelige priser.

Er bedriftens kritiske data lagret på ett sikkert sted når du trenger dem ? IBM , Microsoft og Fagdata tilbyr har en rekke tjenester som kan hjelpe deg å komme igang langt raskere enn på tradisjonell basis.
Fagdata Bergen organiserer og tilpasse dinne behov til tjenesten samt bygger opp dinne applikasjoner etter behov.

Fagdata Bergen tilbyr bl.a. "OFFICE 365" eller Backup Online som er skybaserte tjeneste basert på trygge og velprøvde tjenester.
Her kan du leie MS Office ( 365 ) til bare deg eller alle bedriftens ansatte, OutLoock/Exchange mailtjeneste eller sørge for at du har en kopi av din databackup på en sikker plass m.videre.


Vurderer du om nettskyen er noe for deg, kontakt;
Jan Frode Sjursen, e-post: jfs@fagdatabergen.no Telefon 91143542
Edgar Tjelle, e-post: edgar.tjelle@fagdatabergen.no Telefon 55295000

Sentralbord: 55295000 - Mail. salg@fagdatabergen.no

 
 
© 2018 Fagdata Bergen, Norway.