"Fagfolk som løper fort.."  
 
Søk
ASP - Fjerndrift og Hosting !
FRONTDESK® ASP er en IT-løsning for bedrifter som ønsker å sette bort hele eller deler av sin IT-virksomhet for å konsentrere seg om sin egen kjernevirksomhet"

FRONTDESK® FJERNDRIFT er en driftsløsning for dem som ønsker å beholde sine IT systemer i sine lokaler men likevel ønsker å ha overvåking, driftsstabilitet og tryggehet for optimal oppetid.

FRONTDESK® HOSTING er en driftsløsning for dem som øsnsker å sette bort sin kritiske server til Fagdata driftsenter for trykk overvåking.


Fagdata Bergen er en autorisert forhandler av FRONTDESK® driftsløsninger til bedriftsmarkedet på Vestlandet.

FRONTDESK® er en ASP-løsning hvor bedriften setter bort IT-driften til Fagdata`s moderne driftssenter på Økern i Oslo.

I FRONTDESK® skjer all databehandling på driftssenteret, og det er kun skjermbilder/tastetrykk som overføres til brukernes maskiner.

Bedriften kan få adgang til avanserte IT-løsninger uten selv å stå for driften
Fagdata tilbyr et totalforvaltet driftskonsept med førsteklasses standard; for å øke bedriftens produktivitet og redusere bedriftens IT-administrasjon. Vi står for driften, nettverket, brannmurer, backup og programmer.

Tilgang når som helst, fra hvor som helst, avdelingskontor - hjemme - ferie - hytten.
Du kan logge på systemet døgnet rundt, og du har alltid tilgang til dine data. Du har nøyaktig de samme bruksmulighetene av programmene som du ville hatt om de var installert på din egen server, men du trenger ikke holde dem i drift, og samtidig oppnår du et høyt sikkerhetsnivå.

Sikkerheten i påloggingen gjør at du kan aksessere løsningen fra hvor som helst så lenge du har tilgang til internett.

FRONTDESK® benyttes av små- og mellomstore bedrifter innen et mangfold av bransjer primært i Norge men kan også levere løsninger over landegrenser.

Ta kontakt med en av våre dyktige driftskonsulenter for mer informasjon på tlf. 55295000eller info.bergen@fagdatabergen.no
 
 
© 2018 Fagdata Bergen, Norway.